Impressie gebouw
Het kantoorgebouw van Almere Offices
Almere Offices biedt compacte kantoorunits voor ZZP’ers maar heeft ook een oplossing voor bedrijven en ondernemers die meer ruimte nodig hebben. De kantoorunits variëren van 19m2 tot ruim 50m2 en kunnen samengevoegd worden om de ideale kantoormaat te realiseren tot wel 200m2.

Als ondernemer in Almere Offices huur je een zeer representatieve ruimte met hoogwaardige faciliteiten. Huurders maken vrij gebruik van de beschikbare gemeubileerde vergaderzalen welke variëren van een intieme spreekkamer tot een grote ruimte voor presentaties en bijeenkomsten. De bemande receptie zorgt voor en warm welkom van uw bezoek en is een direct aanspreekpunt voor gebouw gebonden zaken.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen aan de toegangsweg van Gooise Poort. Dit zeer representatieve bedrijventerrein, van ca. 20 ha netto, met veel groen is ontstaan in 1996. Gooise Poort is een representatief bedrijventerrein met kantooruitstraling gesitueerd aan de A6. Op Gooise Poort is breedband internet via glasvezel aanwezig alsmede een kinderopvang en een hotel. Het terrein wordt collectief beveiligd door de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere, voor de bij SBBA aangesloten deelnemers.Reeds gevestigde bedrijven op het terrein zijn o.a.: Mood Media, Neomax, Arizona Chemical, Yarden, Intertaal, Holland Aromatics, Nilfisk, Slokker Bouwgroep. “Gemengde” zone: Bastion Hotel, Quality Centre, XB netwerkdiensten, InterAction, Roche Diagnostics.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend via de A6, welke aansluit op de A1 richting Amsterdam-Amersfoort-Utrecht. Via de A27 is er een snelle verbinding met Amersfoort-Utrecht. Per openbaar vervoer, over de vrije busbanen in de gemeente Almere, is het Centraal Station in circa 15 minuten bereikbaar.

Bestemming
Kantoorruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.

Service & Faciliteiten
Het delen van een gebouw met meerdere ondernemers geeft ook de mogelijkheid om de daaraan gerelateerde diensten en faciliteiten te delen. Zo heeft Almere Offices een luxe gezamenlijk entree met een bemande receptie voor een warm ontvangst van uw bezoek.

Meer weten over het verhuurconcept Almere Offices, de faciliteiten en het gebouw? Klik hier
Aanbod
Als u benieuwd bent naar de kantoren die op dit moment te huur staan in Modem Offices dan kunt u contact met ons opnemen of kijken op de verhuurkaart.
almereoffices.nl maakt gebruik van cookies
meer informatie accepteren