030-2661424 info@almereoffices.nl

Almere Offices

Als ondernemer in Almere Offices huur je een zeer representatieve ruimte met hoogwaardige faciliteiten. Huurders maken vrij gebruik van de beschikbare gemeubileerde vergaderzalen welke variƫren van een intieme spreekkamer tot een grote ruimte voor presentaties en bijeenkomsten.

De bemande receptie zorgt voor en warm welkom van uw bezoek en is een direct aanspreekpunt voor gebouw gebonden zaken.

Locatie

Het kantoorgebouw is gelegen aan de toegangsweg van Gooise Poort. Dit zeer representatieve bedrijventerrein, van ca. 20 ha netto, met veel groen is ontstaan in 1996. Gooise Poort is een representatief bedrijventerrein met kantooruitstraling gesitueerd aan de A6. Op Gooise Poort is breedband internet via glasvezel aanwezig alsmede een kinderopvang en een hotel. Het terrein wordt collectief beveiligd door de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere, voor de bij SBBA aangesloten deelnemers.

Reeds gevestigde bedrijven op het terrein zijn o.a.: Mood Media, Neomax, Arizona Chemical, Yarden, Intertaal, Holland Aromatics, Nilfisk, Slokker Bouwgroep. “Gemengde” zone: Bastion Hotel, Quality Centre, XB netwerkdiensten, InterAction, Roche Diagnostics.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend via de A6, welke aansluit op de A1 richting Amsterdam-Amersfoort-Utrecht. Via de A27 is er een snelle verbinding met Amersfoort-Utrecht. Per openbaar vervoer, over de vrije busbanen in de gemeente Almere, is het Centraal Station in circa 15 minuten bereikbaar.

Bestemming

Kantoorruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.